Kategorie produktů

VOID - Nespútaný švédsky cit pre dizajn

VOID - Nespútaný švédsky cit pre dizajn
Švédsku značku so sídlom v Hongkongu založil návrhár David Ericsson v roku 2008 pôvodne ako svoj vedľajší projekt, zatiaľ čo pracoval ako inžinier.
17.July.2017

Potom, čo absolvoval magisterský titul v odbore strojárstvo v Kráľovskom technologickom inštitúte v Štokholme, sa Ericsson postupne presunul k návrhom produktov, a tak začala etapa VOID watches. To, čo bolo na začiatku len obyčajným koníčkom, sa pre neho stalo prácou na plný úväzok a nakoniec aj dobre fungujúca spoločnosť.

VOID reprezentuje švédsky minimalistický dizajn. Jednoduchosť je jadrom celej filozofie značky. Geometrické tvary, základné farby, čisté línie, strohý a napriek tomu špecifický štýl. Preferuje jednoduché tvary a tie najkvalitnejšie materiály. Dbá na všetky detaily a nepozná kompromisy, hlavne čo sa týka spracovania svojich produktov. Hodinky VOID si obľúbite pre ich univerzálnosť. Nie sú okázalé, ale elegantné a budú sa hodiť na každodenné nosenie.

V roku 2008 vytvoril David Ericsson súpravu štvorcových hodiniek, ktorá sa neskôr stala známou ako ikonická predloha k modelu V01, s ktorým sa VOID zapísal do pamäti. Prvé štvorcové nerezové LCD hodinky sa vtedy vyrobili v počte len 500 kusov. A pretože boli s týmto modelom úspešní, pokračovali vo výrobe vylepšenej verzie s podsvieteným displejom. Model V01 bol ako čerstvý vietor medzi klasickými hodinkami. Razom sa stali dizajnovou záležitosťou, počas ktorej prahla generácie, ktorá nie je zviazaná stereotypom, ale chce sa odlíšiť, chce pôsobiť originálne a jedinečne.

Ak hľadáte nevšedné hodinky, ktoré nenesú značku masového výrobcu a pritom je pre vás na prvom mieste kvalita, budú pre vás VOID to pravé.