Kategorie produktů

Kapten and Son - v duchu minimalizmu

Kapten and Son -  v duchu minimalizmu
Kapten & Son. Tri zakladatelia, jedna vízia a jeden úspešný príbeh. Značku založili traja študenti, začínajúci podnikatelia v nemeckom Münsteri. Za mene spoločnosti stojí Fabian Deventer, Artjem Weissenbeck a Johannes Theobald.
20.November.2017


Prečo práve hodinky? Pre túto trojicu sú totiž oveľa viac, než len obyčajným časomer. Hodinky stelesňujú oveľa viac, než len šperk alebo ozdobu zápästia. Podľa Kapten and Son sú výrazom charakteru človeka samotného. Sú vedomým vyjadrením vašej individuality a zmyslu pre detail.

Za úspešnou značkou stojí nadšený tím s dávkou kreativity a vášňou pre hodinárske remeslo. Kombinácia skutočnej kvality a nadčasového nemeckého dizajnu je vidieť na prvý pohľad. Hodinky Kapten sú verným spoločníkom na všetkých cestách, ktoré podniknete. Či už sa dennodenne pohybujete mestskou džungľou, alebo zrovna cestujete niekam na druhý koniec sveta. Ich dizajn je nenápadný, napriek tomu osobitý so štipkou elegancie a luxusu. Kapten and Son sa hodí pre každú príležitosť aj outfit a toto je presne tá vlastnosť, pre ktoré sú dnešné generácií tak cenené. Môžu za to aj vymeniteľné pásky, ktoré z hodiniek robia univerzálny kúsok.

Poslaním Kapten and Son je podporovať podporovať nezávislosť, dobrodružstvo a zodpovednosť. Rysy prisudzované kapitánom. Takým sa môže stať ktokoľvek, kto hľadá nové výzvy a nie je spútaný konvenciami alebo miestom. Nečakajte na príležitosti, ale hľadajte ich sami. Choďte novým výzvam naproti. Hodinky Kapten and Son vám na tej životnej ceste budú verným spoločníkom.