Kategorie produktů

Prečo nakupovať na eshope 24time?

Prečo nakupovať na eshope 24time?
E-shopov s hodinkami je veľa. Viete ale, prečo nakupovať práve na 24time? Dôvodov je hneď niekoľko.
Proč nakupovat na eshopu 24time? | 10.April.2019

Ak si u nás kúpite hodinky, môžete si byť istí, že ak sa vám nebude páčiť, je možné nám ich s pokojom do 30 dní vrátiť. A to úplne bez strachu, pretože poštovné budeme rovnako hradiť my. Vás to teda nebude stáť ani o korunu viac. Ale neplatí to len pre vrátenie zakúpeného tovaru. Všetky poštovné a balné pri nákupe na našom eshope je totiž zadarmo.

Tým však služby rozhodne nekončí. Ak by vám bol náhodou veľký remienok od hodiniek, ktoré ste si u nás zakúpili, zadarmo vám ho podľa vašich požiadaviek skrátime. Na všetok tovar sa tiež samozrejme vzťahuje 24-mesačná záruka. Vďaka nášmu vlastnému servise máte však aj po záruke istotu ďalšieho servisu!

Navyše ako poďakovanie získate ku každej objednávke malú pozornosť navyše. Akú? Objednajte si a nechajte sa prekvapiť. A prekvapenie môže byť veľmi rýchle, pretože navyše objednávky na tovar, ktorý je skladom, expedujeme okamžite.

Pred odoslaním tiež všetko poriadne skontrolujeme a starostlivo zabalíme, takže budete mať istotu, že sa vašim novým hodinkám cestou nič nestane.

To, že si u nás objednáte skutočne originálne kúsky, to je potvrdené certifikátom, ktorý máme priamo od distribútorov. Rovnako tak je potvrdená aj kvalita našich služieb. Tú vám potvrdíme nielen my, ale zároveň aj naši verní zákazníci.

A k tomu všetkému ešte podporujeme nadáciu Človek človeku. Tak povedzte. Stále si chcete objednať hodinky u niekoho iného? Nie je potrebné. U nás máte všetok servis. Teraz už si stačí len vybrať!