Kategorie produktů

Recenzia hodiniek - Mondaine - A658.30323.16SBB

Recenzia hodiniek - Mondaine - A658.30323.16SBB
Dámske hodinky Mondain Vám doprajú Váš osobný kúsok železnice. Ide totiž o hodinky, ktoré sú vyrobené po vzore švajčiarskych dráh. A v čom sú tak unikátny?
11.June.2020

Použité materiály

Puzdro hodiniek je vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele a hodinky sú vybavené zafírovým sklíčkom. Vďaka tomu vydrží aj denné nosenie. Nepoškriabu sa a vydrží dlhú dobu nedotknuté a ako nové. Navyše použité materiály zaručí ich dlhú životnosť. Pásik hodiniek je z kvalitnej kože - aj ten by mal vydržať časté nosenie.

Hodinky nie sú naťahovacie, sú na batériu, takže jediné, čo budete musieť strážiť, bude čas, kedy sa batéria vybije a bude potrebovať ju vymeniť za čerstvú. Ak by sa Vám náhodou stalo, že sa s nimi nechtiac vykúpete, alebo sa s nimi ocitnete niekde na prudkom daždi, nemusíte o ne mať tiež strach. Ich vodeodolnosť je totiž stavaná na 30 metrov.

Ako je na tom vzhľad?

Jednoduchý dizajn v čierno bielo červenom prevedením je vhodný ku všetkým príležitostiam, prevažne pre bežné nosenie. Na hodinkách nie je žiadny rušivý prvok, ktorý by celkový dojem kazil. Čierny kožený opasok im dodáva na eleganciu a robí z nich skutočne multifunkčný kúsok.

Ciferník, aj keď je bez čísiel, je krásne čitateľný. A ak by ste sa snáď báli, že na neho predsa len neuvidíte, môžete si jednoducho zaobstarať väčšie z dvoch variantov, ktoré firma Mondain u tohto modelu ponúka. Hmotnosť hodiniek je krásnych 20g, takže je skoro neucítite.

Kam s nimi

Hodinky môžete vziať úplne kamkoľvek. Do mesta, na párty za kamarátmi, ale aj do práce. Vďaka svojmu jednoduchému dizajnu sa hodí skutočne k čomukoľvek. Nechýba vám v zbierke tiež?