Kategorie produktů

Modelový rad CHPO Nando - recenzia

Modelový rad CHPO Nando - recenzia
CHPO je značka, ktorá vznikla v roku 2013 vo Švédsku, a ktorá vyrába predovšetkým hodinky a slnečné okuliare. Dnes sa pozrieme bližšie na jednu z modelových radov hodiniek, s ktorou firma prišla na trh - na modelový rad Nando.
16.November.2020

Materiál

Použitý materiál je veľmi kvalitný. CHPO Nando rozhodne vsádza na to, aby hodinky bolo možné nosiť pravidelne. To dokazuje pásik, ktorý je vyrobený z nerezovej ocele, takže je priamo pripravený na bežné nosenie.

Rovnako tak sú hodinky vybavené minerálnym sklíčkom - aj to je odolné proti poškriabaniu, preto sa nemusíte báť, že im niečo vykonáte hneď prvý deň, keď si ich vezmete so sebou niekam na vychádzku.

Dizajn a farby

Dizajn modelu Nando je založený na jednoduchosti. Na hodinkách nenájdete vôbec nič navyše, len skutočne to, čo potrebujete a to, čo od hodiniek očakávate - že budú merať čas. A to dokonca ešte v čo najjednoduchšie variante. Ciferník je totiž úplne bez čísel.

Farebná kombinácia pásikov sú len čierna, strieborná, prípadne zlatá a ciferník má buď farbu bielu, tmavo-modrú, alebo čiernu.

Hodinky sú k dostaniu v niekoľkých variantoch. Tie väčšie majú ciferník 40 mm a pásik široký 20 mm. Menšie, ktoré spoznáte jednoducho podľa prezývky "mini", majú ciferník 32 mm a pásik iba 15 mm.

Pre koho sú?

Hodinky CHPO Nando sú určené pre všetkých, čo chcú mať doma také hodinky, ktoré môžu vziať v rámci akejkoľvek príležitosti, a ktoré budú vyzerať elegantne a jednoducho s akýmkoľvek outfitom. Zároveň je ocenia tí, čo chcú od hodiniek len to jediné - aby merali čas.