Kategorie produktů

Hodinky Triwa Ocean

Hodinky Triwa Ocean
Ochrana oceánov je v tejto dobe veľmi aktuálna téma. A práve preto sa ho chopila aj firma Triwa, ktorá prišla s radom hodiniek Triwa Ocean. Hodinky v tejto edícii sú totiž vyrobené čisto z plastov, ktoré boli vytiahnuté z oceánov.
15.March.2021

Vízia Triwa Ocean

Triwa Ocean je zložená z hodiniek, ktorých ciferník aj remienok sú vyrobené len z plastov, ktoré sú vytiahnuté z oceánov. Zároveň potom utŕžené peniaze opäť vkladá firma do ďalšieho tak potrebného čistenie oceánov, kam ročne pribúda ohromné ​​množstvo nového dopadu. Každý odpad, ktorý skončí v oceáne, ovplyvňuje život nielen v ňom, ale aj celkovo náš život na zemi.

Firma Triwa sa dala dokopy so švajčiarskou iniciatívou #tide ocean material. Tá sa zaoberá recykláciou plastov vyzvednutých z oceánov. Recyklácia prebieha pomocou solárnej energie. Z plastov sú vytvorené granule, z ktorých potom prebieha ďalšia výroba, napr. Práve hodiniek Triwa Ocean.

Dizajn hodiniek

Design je vytvorený švédskym Štokholm Creative štúdio. Dizajnovo vyzerajú skôr ako športovejší hodinky. Sú k dostaniu v niekoľkých farebných variantoch, ako je Deep blue, krásna temne modrá, ďalej oranžová korálová Coral, temne čierna Octopus, khaki s názvom Seaweed, a následne béžový Sand. Pásik je nylonový a ciferník má dizajn rozvlnenej morskej hladiny, nájdete na ňom skutočne 3D vlnky.

Hodinky sú vodeodolné a obsahujú Japonský strojček Citizen Miyota. Vybavené sú tiež minerálnym sklíčkom, odolným proti poškriabaniu. Vydrží vám preto naozaj dlho a zároveň sa ich nemusíte báť bežne nosiť.

Na ciferníku nájdete len tri čísla (3,6 a 9) a to tak veľká, aby bola dobre vidieť. Ciferníky samotný má krásnych 37mm.

Kto je ocenia?

Ak chcete podporiť dobrú vec a zároveň hľadáte hodinky na bežné nosenie do mesta, za známymi, alebo trebárs aj na výlety, hodinky Triwa Ocean pre vás budú jasná voľba.