Kategorie produktů

Aké hodinky vybrať pre otca? Máme pre vás tipy!

Aké hodinky vybrať pre otca? Máme pre vás tipy!
Výber darčeka pre niekoho v rodine je veľká zodpovednosť. Chceme ho prekvapiť, ohromiť, zapôsobiť a vybrať niečo, z čoho bude nadšený. Jedným z tých, ktorých dojem je pre nás veľmi dôležitý, je zvyčajne otec. Darček pre neho by mal byť špeciálny a napríklad hodinky sa zdajú byť ideálne. Ako si ho však vybrať a aké možnosti vlastne máme?
03.November.2021

Príležitostný doplnok alebo súčasť každého dňa?

V prvom rade je dôležité myslieť na to, kedy a kde ich otec bude pravdepodobne nosiť. Do práce, do spoločnosti, pri športe? Bude ich nosiť len pri významnej príležitosti, alebo ich bude nosiť celý deň? Spôsob používania hodiniek je jedným z najdôležitejších faktorov samotného výberu.

Môžete si vybrať športové hodinky - ideálne pre otca, ktorý má šport v krvi a pohybuje sa v prostredí, ktoré si vyžaduje špeciálne hodinky. Tie zvyčajne odolávajú prachu, sú vodotesné a často majú navyše mnoho užitočných funkcií. 

Klasické hodinky - slúžia skôr ako doplnok a nemusia plniť špeciálne funkcie. Môžete siahnuť po osvedčenej klasike, ktorá bude vkusným doplnkom pre otca na každú príležitosť. 

Luxusné hodinky - ak viete, že váš otec túži po hodinkách, ktoré sú doslova luxusným šperkom, máte vyhraté. Výrobcovia ponúkajú veľa luxusných kúskov, stačí si len vybrať. 

Veľkosť zohráva dôležitú úlohu 

Hodinky by na vašom zápästí nemali pôsobiť rušivo. Ak má váš otec tenké zápästie, vyberte si menšie hodinky. Na druhej strane, ak má bacuľaté zápästie, masívnejšie hodinky mu budú veľmi slušať. 


Venujte pozornosť číselníku 

Niekomu sa môže zdať, že výber číselníka nie je až taký dôležitý. Pre iného to môže byť jedna z najdôležitejších vecí na hodinkách. Môžete si vybrať hodinky s analógovým, digitálnym, kombinovaným a binárnym ciferníkom, kde môžete sčítať hodnoty v binárnom kóde a získať tak aktuálny čas a dátum.

Rozhodujúca môže byť cena 

Cena pánských hodiniek sa výrazne líši. Niektoré luxusné kúsky sa pohybujú v závratných cenách, preto je vždy lepšie zvoliť si strednú cestu. Podstatná je aj príležitosť, pri ktorej chcete otca obdarovať, napríklad ak oslavuje významné výročie. V dnešnej dobe si môžete zaobstarať mnoho veľmi kvalitných a dobre vyzerajúcich hodiniek, ktoré budú vášmu otcovi robiť radosť dlhé roky.

Nech už si nakoniec vyberiete akékoľvek hodinky, je veľmi pravdepodobné, že mu urobia radosť. Hodinky vo všeobecnosti patria medzi obľúbené darčeky, ktoré potešili mnohých ľudí, nielen otcov.