Kategorie produktů

Recenze modelové řady BLACKTOP hodinek MVMT

Recenze modelové řady BLACKTOP hodinek MVMT
Mladá značka MVMT síce nemá za sebou dlhú históriu, ale opakovane zákazníkom dokázala, že má čo ponúknuť. Jej hlavnou myšlienkou je vytvárať kvalitné hodinky za prijateľnú cenu. To, že sa značke darí doslova všetko, na čo siahne, jasne dokazuje modelový rad BLACKTOP. Je tak originálny a zaujímavý, že sme neodolali a vyskúšali ho.
14.March.2022

BLACKTOP - skutočne originálne hodinky

Modelový rad hodinek MVMT - BLACKTOP sa vracia k atmosfére americkej automobilovej kultúry 60. rokov. Každé hodinky z tejto kolekcie sú vybavené chronografom, takže dokážu s veľkou presnosťou merať vybrané časové úseky a zobrazujú aj dátum. O ich bezproblémový chod sa starostlivo stará špičkový švajčiarsky strojček, ktorý má dlhú životnosť a skutočne vysokú odolnosť.  Navyše majú tieto originálne hodinky naozaj veľký 47 mm ciferník, takže sú dobre viditeľné a na zápästí dokonale dominujú. 

Na vintage vzhľade celej kolekcie sa určite podieľa nielen tvrdené minerálne sklíčko, ale aj samotný ciferník, ktorý má tendenciu priťahovať pohľady svojím matným vzhľadom a výrazným dizajnom. Puzdrá tejto kolekcie sú vyrobené z ocele, takže sa na kvalitu hodiniek môžete naozaj spoľahnúť. 

Správna voľba na každý deň

V kolekcii MVMVT - BLACKTOP si môžete vybrať medzi koženými remienkami a remienkami z chirurgickej ocele. Táto možnosť sa nám páči, pretože vám dáva na výber medzi celokovovým vzhľadom, ktorý pôsobí elegantne, a čiastočne koženým vzhľadom, ktorý je vhodný pre každého, kto si zakladá na kožených doplnkoch. A tým sme spomenuli jeden z hlavných dôvodov, prečo sortiment MVMT - BLACKTOP rozhodne odporúčame. Hodí sa na formálny aj neformálny štýl a jeho vzhľad si môžete doslova prispôsobiť. Ich matné prevedenie s lešteným povrchom je pastvou pre oči a je jedno, ktorý konkrétny model si nakoniec vyberiete. Dominujú ručičky hodiniek, čo väčšina z nás od hodiniek očakáva. Minimalistický dizajn a ozdobné vnútorné ciferníky z nich robia hodinky na každú príležitosť. 

Mali sme možnosť vyskúšať model Honey Smoke a môžeme s čistým svedomím potvrdiť, že hodinky sú skutočne originálne. Takmer okamžite sa z neho stane praktický doplnok na zápästí, ktorý napriek väčším rozmerom neprekáža. Materiál je pevný, kvalitný a samotný matný oceľový ciferník je jasnou dominantou. V kombinácii s maximálnou presnosťou je modelový rad BLACKTOP skutočným originálom, ktorý by nemal chýbať vo vašej zbierke.